Адреса

Булевар Партизански Одреди 25, Скопје 1000

Број за контакт

+389 77 704 111

Електронска Адреса

contact@zdravastanica.mk

Работно Време

Понеделник - Петок
08 : 00 - 21 : 00

Сабота
08 : 00 - 19 : 00

Во моментот продавницата е затворена, ќе почнеме да примаме нарачки за

0Часа 0Минути 0Секунди

Бесплатна достава за нарачки над 500 денари - (077 704 111)