Заштита на лични податоци

При секоја продажба искористени се различни методи за прикупување, користење и чување на личните податоци.
Сакаме да ве обезбедиме дека сите вашите лични податоци ќе бидат користени само во целите на испораката и точноста на вашата купување.

Нашата компанија нема никакви намери да ги користи личните податоци за било каква друга цел, освен за осигурување на превземање и достава на вашите нарачки. Вашите податоци се третираат со најголема можна безбедност и приватност, за да ги задржиме во сигурност и да гарантираме дека нема да бидат изложени на никоја неправедна употреба.

При обработка на вашите лични податоци, ги спроведуваме најнапредните мерки за заштита и користиме сигурни технолошки системи. Имаме строги постапки за пристап и контрола, кои гарантираат само нашите овластени вработени да ги пристапат и користат вашите лични податоци.

Сите информации што ги давате при креирање на профил или во процесот на нарачка, како што се име, адреса, телефонски број и е-маил адреса, се сметаат за поверливи и нема да бидат продадени, изнајмени или споделени со трети страни без вашето изрично согласие.

Сакаме да ви гарантираме дека вашата онлајн куповина е сигурна и заштитена. Секогаш сме тука да ви помогнеме и одговориме на сите прашања поврзани со заштитата на вашите лични податоци и приватност.

Ви благодариме што ни доверувате и ја цените нашата посветеност кон вашата приватност и безбедност. Ако имате било какви прашања или барања за заштита на личните податоци, ве молиме контактирајте не на следниот телефонски број или е-маил адреса.

Вашата приватност е наша најголема грижа!

Во моментот продавницата е затворена, ќе почнеме да примаме нарачки за

0Часа 0Минути 0Секунди

Бесплатна достава за нарачки над 500 денари - (077 704 111)